Hendrik Jan de Wolff
Zanger/gitarist in de Nederlandse band "Silence is Sexy"
Hendrik Jan de Wolff Hendrik jan de wolff is zanger en gitarist in de Nederlandse band Silence is Sexy met roots in de new wave pop, geinspireerd door bands als Joy Division, The Cure, Interpol en Editors.

De band won in 2005 in Paradiso de Grote Prijs van Nederland, treedt op festivals en poppodia op en in 2008 bracht Silence is Sexy haar tweede album uit: This Ain't Hollywood.
website: www.silenceissexy.nl
Egge Dubbelman
Onderwijsdeskundige bij De Eg in Amsterdam
Egge Dubbelman Egge Dubbelman is onderwijs-deskundige en via zijn bedrijf De Eg in Amsterdam biedt hij loopbaanbegeleiding, coaching of supervisie, maar ook werkbegeleiding of collegiale consultatie is mogelijk.
website: www.eggedubbelman.nl
Manuela Fraikin
Sopraan en operazangeres
Manuela Fraikin Manuela Fraikin studeert operazang aan de Hochschule für Musik und Theater "Felix Mendelssohn Bartholdy" in Leipzig bij Prof. Dr. Jeanette Favaro-Reuter. Ze treedt op als sopraan en won diverse prijzen. Ook was ze te zien in het NCRV programma Una Voce Particulare.

Manuela geeft een tuinconcert.
website: www.manuelafraikin.com
Marjolein van den Hombergh
Zangeres, solo en in bands, toetseniste en zangdocente
Marjolein van den Hombergh Marjolein van den Hombergh is zangeres en toetseniste. Zij speelt en zingt in diverse bands (oa Grin, Hark the Voice, Madame Currie Show) en bracht in 2005 haar 1e CD uit met oa eigen werk. Ze treedt op met o.a The White House Orchestra en haar eigen ensemble Shuga Shuga. Ook is ze docent op de Popschool Amsterdam en aan de Gooische Muziekschool in Bussum.
website: www.myspace.com/marjoleinvandenhombergh
Jeremy Luton
Voice-over voor radio en tv commercials, audioboek en film
Jeremy Luton Jeremy Luton is een tweetalige voice-over. Zijn stem is te horen in radio en tv commercials als Panorama, Grundig, Ohra en New York Pizza, in nagesynchroniseerde tekenfilms, als de presentatiestem in bedrijfsfilms en als audioboeken voor de blinden bibliotheek.
Peter Marnier
Zanger van Nederlandstalige songs
Peter Marnier Peter marnier is zanger. Hij bracht een eigen album uit met Nederlandstalige songs en zingt op feesten in binnen-en buitenland en verzorgt muzikale avonden en "Buffet-Dansant" in Theater Restaurant Holland Village te Amsterdam.
website: www.petermarnier.nl
Fay Victor
Jazz en Blues zangeres uit New York
Fay Victor Fay Victor is jazz en blues zangeres, songwriter en componiste. Ze komt oorspronkelijk uit New York, waar ze veelvuldig optrad, maar woont sinds enkele jaren in Amsterdam. Ze treedt op op plekken als het Bimhuis en bracht diverse albums uit.

"Artistically complete" - Ben Ratliff, The New York Times
website: www.fayvictor.com
Thijs Feenstra
Acteur: films als De Noorderlingen en stukken van De Appel
Thijs Feenstra Thijs Feenstra is acteur en speelde in stukken van theatergroep Tryater, bij De Appel en in jeugdvoorstellingen. Hij was te zien in speelfilms als De Noorderlingen, Zwartboek en Nynke.
Wim Schnell
Priester en regionaal-vicaris van Opus Dei in Nederland
Wim Schnell Wim Schnell werkte aanvankelijk als ingenieur in de scheepsbouw maar raakte betrokken bij opbouw en bestuur van Opus Dei. In 1989 werd hij tot priester gewijd en sinds 1991 is hij regionaal-vicaris van Opus Dei in Nederland. Hij werd in 2009 benoemd tot kapelaan van de paus.
Leo Aalders
Zanger/gitarist in de geest van Jaap Fischer & Jacques Brel
Leo Aalders Leo Aalders is al ruim 30 jaar actief als zanger gitarist. Opgegroeid met Jaap Fischer, Jacques Brel en Boudewijn de Groot is hun invloed hoorbaar, maar Aalders heeft zijn eigen geluid met zorg en aandacht voor de poëzie van de teksten en de kwaliteit van de muziek.
Dette Glashouwer
Theatermaakster, regisseur en deel van trio Suver Nuver
Dette Glashouwer Dette Glashouwer is theatermaakster en een van de oprichters en regisseurs van trio Suver Nuver dat 21 jaar lang door Europa trok en verschillende prijzen won.
website: www.detteglashouwer.com
Leo Nederstigt
Pastor van de ABG Parochie in Amsterdam Oost
Leo Nederstigt Leo Nederstigt is pastor van de ABG Parochie in Amsterdam Oost. Hij werd geboren op 14 december 1947 en tot priester gewijd op 17 november 1974.
website: www.abgparochie.nl
Jan Eilander
oa Scenarist, programmamaker, regisseur, schrijver
Jan Eilander Jan Eilander is scenarist, programmamaker, regisseur, producent, schrijver en publicist. Hij schreef columns voor onder meer HP/de Tijd en De Volkskrant maar ook verschillende boeken, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Hij was betrokken bij een groot aantal documentaires, dramaseries en andere televisieprogramma's, zoals Zij gelooft in mij over André Hazes. Verder is Eilander sinds het midden van de jaren negentig actief als zanger van de band Trio Bier.
Yoav Zouker
Zanger van de metal-rock band Demia
Yoav Zouker Yoav Zouker is zanger van de metal-rock band Demia (voorheen Cancelled). Met Demia gaat hij podia en festivals langs in Europa en de VS. Hun debuut album Insidious werd uitgebracht door Scarlet Records en geproduceerd door Logan Mader (Machine Man) en Lucas Banker (Junkie XL).
website: www.demiamusic.com
Christian van der Ploeg
Priester, theoloog, filosoof en regionaal vicaris Opus Dei
Christian van der Ploeg Christian van der Ploeg is regionaal vicaris van de katholieke orde Opus Dei in Nederland. Van der Ploeg studeerde rechten in Amsterdam en theologie en filosofie in Rome waar hij in 1981 tot priester werd gewijd door paus Johannes Paulus II.
Ingelise de Jongste
Actrice (oa trainingen) & eigenaar reclamebureau
Ingelise de Jongste Ingelise de Jongste is een veelzijdig actrice. Ze werkt als actrice in trainingen en assessments en is daarnaast eigenaar reclame-, ontwerp- en adviesbureau DG Graphic Design.
website: www.ingelise.nl
Alberto Nicolay
Zanger van Nederlandstalige pop & soul muziek
Alberto Nicolay Alberto Nicolay staat als zanger onder contract bij het platenlabel YAYA. Hij heeft een voorliefde voor Nederlandstalige, Pop & Soul muziek en boekingsburo's weten dat hij garant staat voor een swingend Sixties & Seventiesfeest, trouwceremonie, jubileum, trouwdag of personeelsfeesten.
website: www.albertonicolay.nl
Robertjan Brouwer
Producent, regisseur en initiatiefnemer Mediawerkplaats
Robertjan Brouwer Robertjan Brouwer werkte na de filmacademie in diverse functies aan tal van film- en televisieproducties mee. Sinds 1990 doet hij dat onder de noemer factordrie communicatie projecten, als producent en regisseur. In 2006 was hij één van de initiatiefnemers van de Mediawerkplaats Rotterdam, een communicatieprojectenbureau dat naast haar reguliere activiteiten jaarlijks jonge mensen opleidt.
Wout Age
Gitarist, pianist, live-muzikant en docent zang en keyboard
Wout Age Wout Age is afgestudeerd aan het conservatorium van Alkmaar en heeft ruim 30 jaar ervaring in het les geven als gitarist/pianist en later ook als zang-, keyboard- en bandcoachdocent. Hij gaf 10 jaar les aan de Popschool Amsterdam, speelde in vele bands en heeft diverse albums op zijn naam staan. Als live-muzikant is hij regelmatig in het land te beluisteren met zijn duo The Busy Bodies.
website: www.dorianmusicevents.com/studio Anthony.html
Marcel Ott
Acteur bij oa De Appel, theatermaker en trainer
Marcel Ott Marcel Ott is acteur, theatermaker en trainer. Hij speelde bij De Appel en Het Toneel Speelt in stukken als Lucifer, MacBeth.
website: www.marcelott.nl
Sonny Hoogwerf
Zanger van Sonny's Inc, solist en Classic Crooner
Sonny Hoogwerf Sonny Hoogwerf is de zanger van Sonny's Inc en daarnaast treedt Sonny op als solist, zong hij op het huwelijk van Prins Maurits en Marilène, werkt hij mee aan dinershows van Frank Wentink en is hij onderdeel van 'The Classic Crooners'. Zijn stem komt terug in jingles en reclames.
website: www.sonnysinc.nl
Roy Mononoetoe
Zangleraar en zanger in het Bach Koor Nederland
Roy Mononoetoe Roy Mononoetoe zingt in het Bach Koor Nederland geeft zanglessen met een nadruk ligt op klassiek zangonderricht en op houding, adem en muziektheorie.
Alfred Oetker
Directeur van Oetker Nederland en zangliefhebber
Alfred Oetker Alfred Oetker is directeur van Oetker Nederland en achterkleinzoon van de man die het bedrijf oprichtte in 1891.